problem with posts
  • robertB
    Unverified User
    Unverified User
    Posts: 8
    Joined: Sat Nov 28, 2009 6:49 pm

    problem with posts

    by robertB » Fri Dec 11, 2009 7:20 pm

    Hi,
    I am having problems posting to the jokes forum. Shortly after I submit the posts, the posts disappear. Any ideas?

    Robert.
  • User avatar
    DonalMW
    Verified User
    Verified User
    Posts: 525
    Joined: Mon Aug 14, 2006 10:10 pm
    Location: Essex Junction, VT, 05452 USA
    Contact:

    by DonalMW » Fri Dec 11, 2009 9:16 pm

    What browser are you using ? ?

    I use google chrome, posting works fine for me......
  • User avatar
    DonalMW
    Verified User
    Verified User
    Posts: 525
    Joined: Mon Aug 14, 2006 10:10 pm
    Location: Essex Junction, VT, 05452 USA
    Contact:

    by DonalMW » Fri Dec 11, 2009 9:21 pm

    I just posted a joke there.....

    I'd check your browser settings....... Popup blockers, filters etc.
  • lorax
    Unverified User
    Unverified User
    Posts: 57
    Joined: Mon Jan 28, 2008 11:15 pm

    by lorax » Fri Dec 11, 2009 9:42 pm

    I think it filters out the crap jokes!
    Only jokeing...of course
  • User avatar
    DonalMW
    Verified User
    Verified User
    Posts: 525
    Joined: Mon Aug 14, 2006 10:10 pm
    Location: Essex Junction, VT, 05452 USA
    Contact:

    by DonalMW » Fri Dec 11, 2009 9:51 pm

    lorax said:
    I think it filters out the crap jokes!
    Only jokeing...of course
    You may be right :lol:
  • robertB
    Unverified User
    Unverified User
    Posts: 8
    Joined: Sat Nov 28, 2009 6:49 pm

    by robertB » Fri Dec 11, 2009 10:05 pm

    quick. Take a look in case it goes. I think its funny. :)
  • User avatar
    DonalMW
    Verified User
    Verified User
    Posts: 525
    Joined: Mon Aug 14, 2006 10:10 pm
    Location: Essex Junction, VT, 05452 USA
    Contact:

    by DonalMW » Fri Dec 11, 2009 10:08 pm

    Sure thing..... How'd you get a fix ? ?
  • robertB
    Unverified User
    Unverified User
    Posts: 8
    Joined: Sat Nov 28, 2009 6:49 pm

    by robertB » Fri Dec 11, 2009 10:17 pm

    Did'nt do anything, apart from switch off, wait a while and repost.
  • User avatar
    DonalMW
    Verified User
    Verified User
    Posts: 525
    Joined: Mon Aug 14, 2006 10:10 pm
    Location: Essex Junction, VT, 05452 USA
    Contact:

    by DonalMW » Fri Dec 11, 2009 10:30 pm

    Haha. Ok, whatever works I guess ! !

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests