Page 1 of 1

Error messages posting

Posted: Sun Feb 10, 2008 1:38 pm
by Akerosid
I keep getting the following message when posting:

Ran into problems sending Mail. Response: 550 No such user here

DEBUG MODE

Line : 165
File : smtp.php

However, the message does appear anyway. Just thouht there might be a software bug somewhere?

Posted: Sun Feb 10, 2008 6:12 pm
by KeithT
I get that every time I post too. :shock:

Posted: Sun Feb 10, 2008 8:43 pm
by hugoj_air
I just ignore it and click on the FII forum index.

Hugo.

Posted: Wed Feb 13, 2008 11:26 pm
by KeithT
hugoj_air wrote:I just ignore it and click on the FII forum index.

Hugo.


Same as, bigger things in life to be worrying about :wink:

Posted: Sat Feb 16, 2008 11:22 am
by alphaLaura
Thats an error for a PHP send-mail script - don't think its of major concern unless you subscribe to posts through email. Your message still gets sent.

Posted: Sun Mar 23, 2008 10:28 am
by mark
finally fixed :lol:

Posted: Tue Mar 25, 2008 1:31 am
by historical-avi-irl.i8.com
Hi Mark,
I'm having said problem above. I keep getting fired out of replies back into the forum index as well. Not really my choice of software so can't really tell you much about it.

Btw sorry about the delay to emails I was at a conference all last week.

Posted: Tue Mar 25, 2008 11:05 pm
by mark
its back again :oops:

I'm still not sure what the root cause of the problem is. Anyone got any ideas? From my research on all the phpBB support forums it could be down to the configuration of the hosting server. I've contacted the hosting company to see if there's any problem at their end. I'll keep you all posted!

Regards,
Mark

Posted: Thu Apr 03, 2008 11:58 pm
by mark
test test testing

Re: Error messages posting

Posted: Sat Jul 26, 2014 10:15 pm
by alexjon
English is not my native language so forgive me if I am wrong but I think "disscusion" should be corrected into discussion. Right? :?:
Plane Spotting
Disscusion on plane spotting, visitors, airlines, routes, airports, equipment etc.